Ajánlott irodalom

Nagy szójáskönyv, szerkesztette: Képes Ilona (Laude Kiadó, 1991.)

Adam, Cornelia: Müzli finomságok (Édesvíz Kiadó, 1991.)

Brown, Sarah: Ezerízű vegetáriánus szakácskönyv (Édesvíz Kiadó, 1991.)

Castleman, Michael: Gyógynövény enciklopédia (Esély Kiadó, 1996.)

Diamond, Marilyn: Testkontroll (Édesvíz Kft., 1992.)

Horváth Éva, Szepesi Dóra: Harmónia az ételben (Édesvíz Kiadó, 1995.)

Kövesdi Natália: Nagyi és Nati szakácskönyve (Gari Kft., 1996.)

Dr. Oláh - Kállai - Vadnai: Reformkonyha (Mezőgazdasági Kiadó, 1990.)

Ránky Edit: A natúrkonyha nyersanyagai és receptjei (Mezőgazdasági Kiadó, 1987.)

Ránky Edit - Dr. Gintner Zénó: Natúrkonyha magyaros és keleti ízekkel (Egészségforrás Kiadó, 1991.)

Rohini devi: Rádha - Krisna süteményeskönyve

Sherwin - Viscusi - Yokelson: A Nutrition Compendium (Ruhani Satsang, 1973.)

Timcsák - Kővári - Gintner: Jógakonyha (Mezőgazdasági Kiadó, 1985.)