December - 23-24.

Szigorúan vegetáriánus étrendre van szükség.

A gyomor egy része maradjon üres. Félig töltsük meg étellel, negyed részét vízzel, negyed része pedig maradjon üresen, hogy az emésztés ne okozzon problémát.

Minél tisztább a gyomrod, annál könnyebben tudsz koncentrálni. Ha a gyomor nehezen emészt, akkor természetszerűleg nem tudunk ülni, nem tudunk koncentrálni.

Ne egyétek tele magatokat. ...Akkor mindig késlekedni fogtok, mert azt mondjátok: "Nem, majd később megteszem, hadd pihenjek." Ez azért van, mert a gyomor nincs rendben.

Aprócska dolgok ezek, mégis nagy hatásuk van. ...Ezek azok a dolgok, amiket követnünk kell, mert segítik azt, hogy minden ügyünkben fáradhatatlanok legyünk, akár meditálunk, akár fizikai munkát vagy bármi mást végzünk.
(MT, 21-22. o.)

Ő a te Atyád, és te a gyermeke vagy. ...Egyenesen hozzá kell menned, mint a gyermeknek, fenntartások nélkül. Ha leülsz imádkozni, vágd el magad a külvilágtól, és legyen benned az Ő alkalmasságába vetett teljes hit és meggyőződés. Csak imádkozz és várj. Ha azt akarod, hogy fogadjanak a kapuban, imádkozz összpontosított figyelemmel a világról megfeledkezve, és olyan módon, ahogyan mondtam neked. Ha eszerint élsz, imád meghallgatásra talál.
(MT, 253. o.)