Gombás szójapörkölt

Hozzávalók: 
3-4 közepes nagyságú hagyma,
kevés étolaj,
1 zacskó szójakocka,
40 dkg tisztított, szeletelt gomba,
pirospaprika,
köménymag,
zöldfűszerek,
2-3 szeletekre vágott zöldpaprika
Mód: 
3-4 közepes nagyságú hagymát kevés étolajon megdinsztelünk, majd 1 zacskó, elõzõleg ételízesítõs vízben áztatott szójakockát a levével együtt hozzáöntünk. Legalább 20 percig fõzzük lassú tűzön, hogy az emésztést gátló anyagok eltávozzanak belõle. Utána hozzáadunk 40 dkg tisztított, szeletelt gombát, pirospaprikát, köménymagot, zöldfűszereket, 2-3 szeletekre vágott zöldpaprikát, és további 8-10 perc alatt készre fõzzük a pörköltet.
0
Értékelés: Nincs