Brokkoli-szárazbab egytál

Hozzávalók: 
25 dkg szárazbab,
2 fej hagyma,
kevés olaj,
kis fehérbors,
só,
1 ek borsikafű,
ételízesítõ,
25 dkg brokkoli,
2 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
2 db paradicsom
Mód: 
25 dkg szárazbabot fél napig vízben áztatunk. 2 fej hagymát megdinsztelünk kevés olajban, hozzáadjuk a leszűrt babot, és fedõ alatt kevés vízzel jól megpároljuk. Utána felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, majd 1 óra fõzés után hozzáadunk egy kis fehérborsot, sót, 1 ek borsikafüvet és ételízesítõt, valamint az alábbi tisztított és kockára vágott zöldségeket: 25 dkg brokkoli, 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa és 2 db paradicsom. Kb. további 10 perc alatt a zöldségeket összefõzzük a babbal.
0
Értékelés: Nincs